Головна Новини Світ Росія Стало відомо, який тюремний термін чекає на Олексія Навального
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, який тюремний термін чекає на Олексія Навального

Судове засідання у справі перенесли на 2 лютого

19 січня 2021, 13:12
Поділіться публікацією:

Представник російської опозиції Олексій Навальний може отримати два з половиною роки тюремного ув'язнення. Судове засідання у справі перенесли на 2 лютого. Дану інформацію повідомила захисниця Навального Ольга Михайлова в ефірі "Настоящего времени".

Стало відомо, який тюремний термін чекає на Олексія Навального

Олексій Навальний - фото з відкритих джерел

За словами адвоката політика, не виключено, що органи прокуратури можуть запросити й більший термін, хоча це є неможливим:

"Термін був призначений три з половиною роки. Але протягом майже року Олексій провів під домашнім арештом, день за день враховується, відповідно, це два з половиною роки", — розповіла Ольга Михайлова.

Нагадаємо, що в неділю, 17 січня, в російському міжнародному аеропорту "Шереметьєво" був затриманий 44-річний опозиціонер Олексій Навальний. Він прибув разом з дружиною Юлією додому після лікування в берлінській клініці "Шаріте". Дружина опозиціонера прокоментувала його затримання, зазначивши, що ні вона, ні чоловік нікого не бояться, подякувавши всім за підтримку.

Також стало відомо, що опозиційний російський політик Олексій Навальний приїхав сьогодні до суду, який дав йому 30 діб арешту, в СІЗО "Матроська тиша". На суді було багато активістів і просто небайдужих людей, які прийшли підтримати російського політика. Відомо, що в кінці грудня проти нього порушили кримінальну справу про шахрайство.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" повідомляло, що політик Олексій Навальний з серпня 2020 року перебував в Німеччині, де відновлювався після отруєння хімічною зброєю "Новачок". За словами опозиціонера, вихід з коми й лікування обійшлося йому в 49 тисяч євро.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини