Головна Новини Світ Росія "Стиліст явно за щось мстився": російська ведуча стала посміховиськом на всю Росію (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Стиліст явно за щось мстився": російська ведуча стала посміховиськом на всю Росію (ФОТО)

Ксенія Собчак стала об'єктом висміювань у мережі через свій новий образ

18 липня 2024, 23:20 comments2057
Поділіться публікацією:

 Російська ведуча Ксенія Собчак, яка підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, показалася в новому іміджі, який зовсім не оцінили її підписники. На своїй сторінці в соцмережах Собчак опублікувала фото в готичному образі: довга шкіряна сукня з акцентом на плечах, чорні нігті і насичений макіяж.

"Стиліст явно за щось мстився": російська ведуча стала посміховиськом на всю Росію (ФОТО)

Ксенія Собчак (фото з відкритих джерел)

Підписники не втрималися від критики і насмішок:

  • "Гага Анатоліївна";
  • "На Мерліна Менсона стала схожа";
  • "Стиліст явно за щось мстився";
  • "Але ж відразу ж видно, що образ-то вкрадений!!! Ви що, Ксенія Анатоліївна, думаєте, що люди не зрозуміли, що ви під Тетяну Буланову косите?"

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Ані Лорак перелякала фанатів своїм виглядом. Колишня українська виконавиця Ані Лорак, що залишила  рідну країну, зробила спробу  поділитись  власними "секретами краси". На власній сторінці в Instagram  співачка оприлюднила відеоролик, де розповідає  своїм прихильникам, які засоби  використовує. Зірка сидить в гримерці і візажист  при цьому  маже  їй пензликом ділянку декольте. Залишивши свої  коментарі, підписники критикували  не так  зовнішність співачки, як її  поступок щодо зрадництва  своєї  батьківщини.

Також "Коментарі" писали про те, що скандальна російська ведуча пришила собі нове обличчя. Російська телеведуча Дана Борисова, відома своєю скандальною кар'єрою та проблемами з алкогольною та наркотичною залежністю, з'явилася в одному з інтерв'ю з великим шрамом на обличчі. 

Користувачі соцмереж помітили, що шрам простягається від вуха до вуха, викликаючи припущення щодо можливих причин його появи. В інтерв'ю Борисова виглядала так, ніби перенесла серйозну операцію, що спонукало пропагандистів жартувати: "Як це розбавити. Дана Борисова наче пришила нове обличчя".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини