Головна Новини Світ Росія Стрєлков «пролітає» повз вибори: у РФ суд виніс вирок терористу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стрєлков «пролітає» повз вибори: у РФ суд виніс вирок терористу

Ігоря Стрєлкова в Росії засудили до чотирьох років колонії

25 січня 2024, 13:47 comments1234
Поділіться публікацією:

Міський суд Москви засудив колишнього офіцера ФСБ, лідера терористів "ДНР" Ігоря Стрєлкова (Гіркіна) до 4 років колонії загального режиму. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє російське пропагандистське інформагентство "РІА Новини".

Стрєлков «пролітає» повз вибори: у РФ суд виніс вирок терористу

Ігор Гіркін. Фото: з відкритих джерел

Також російський суд заборонив Стрєлкову три роки займатися адмініструванням сайтів в інтернеті.

Повідомляється, що раніше прокурор під час дебатів сторін попросив засудити Стрєлкова на чотири роки 11 місяців колонії загального режиму — на місяць менше максимально можливого за цією статтею покарання.

Слухання проходили у закритому режимі, проте оголошення резолютивної частини вироку було відкритим.

Читайте також на порталі "Коментарі" — затримання та наступний арешт у Москві керівника "Клубу розсерджених патріотів", колишнього "міністра оборони" т.зв. "ДНР", військового злочинця Ігоря Стрєлкова-Гіркіна за підозрою в екстремізмі стало однією з найгучніших тем минулого тижня. У британській розвідці припустили, що такий крок Кремля розсердить російських блогерів та деяких військових, які вважають Стрєлкова-Гіркіна проникливим аналітиком та патріотом. А представники американського Інституту вивчення війни (ISW) висловили думку, що відбулося усунення балансу сил між угрупованнями Кремля, і удар, можливо, був спрямований на ФСБ, з якою пов'язують Стрєлкова-Гіркіна. Видання "Коментарі" обговорило цей гучний арешт із українськими експертами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – що відбувається навколо смерті Пригожина – чому Стрєлков заявив про президентські амбіції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харьков

25 січня 2024, 21:19

Если бы не этот сучий выблядок хуйло на пидараше, столько жизней было бы спасено начиная с Ичкерии и по сей день.

Донбас

25 січня 2024, 13:47

Неродись этот ссучий еврейский выблядок зеленский сколько бы жизней было бы сохранено, сколько бы домов и городов целыми были. Только придурок мог вступить в войну не имея своих ресурсов для этого, когда в правительстве только одни воры. Кстати, если в гугл поисковике поискать "сколько лет придурку" в результате выдает биографию зеленкого выблядка, интересно почему...


Новини