Головна Новини Світ Росія Суперечки Пригожина і Медведєва виходять в публічну площину
commentss НОВИНИ Всі новини

Суперечки Пригожина і Медведєва виходять в публічну площину

Двоє найвпливовіших людей з оточення Володимира Путіна не приховуючи амбіцій борються за вплив на вождя Кремля

28 грудня 2022, 17:25 comments3202
Поділіться публікацією:

Засновник приватної військової команди "Вагнер" Євген Пригожин прирівняв "прогнози" заступника голови Ради безпеки Росії Дмитра Медведєва на 2023 рік з "еротичними фантазіями", пишуть "Коментарі". 

Суперечки Пригожина і Медведєва виходять в публічну площину

Пригожин назвав прогнози Путіна еротичними фантазіями

Серед прогнозів Медведєва: "створення Четвертого рейху на базі Німеччини", зростання цін на нафту, розпад Європейського Союзу та громадянську війну в США.

"Так, я ознайомився із "прогнозами" і не можу ніяк прокоментувати еротичні фантазії. Звісно, будь-яка фантазія має місце. Але мені здається, що брати Стругацькі в цьому краще за мене розбираються", — прокоментував "кухар Путіна" Євген Пригожин.

"Група Вагнера" дуже знадобилася на фронті в Україні, а сам її засновник почав втручатися в політику, відчувши свою збільшену значущість.

До того ж він примудрився посваритися з давніми друзями Володимира Путіна, ФСБ і адміністрацією президента Росії. Таким чином, налаштувавши проти себе російські еліти через свою політичну активність. Напружені відносини зі службою безпеки склалися через те, що ФСБ РФ зобов'язали допомагати у вербуванні ув'язнених для "групи Вагнера". "Відряджання озброєних в'язнів на війну в Україну з упором на бандитів і вбивць, а також з радикальними напуттями "вбивати", "катувати" і "хоч горло перерізати" — не той підхід, який влаштовує ФСБ", — пишуть російські ЗМІ. До того ж Пригожин, як самостійний гравець та ще й надто близький до президента і медійним ресурсом, викликає стурбованість адміністрації Кремля, оскільки вона не може контролювати ні його самого, ні його медіа.

Нагадаємо, Євгену Пригожину захоплення Бахмута на Донеччині необхідне для посилення своїх позицій у РФ і розширення впливу. А днями окупанти призначили нового командувача Західного військового округу. Людину "з орбіти" Шойгу-Герасимова змінили на представника від групи Суровікіна-Пригожина.
Як писали "Коментарі" раніше, — колишній президент Росії Дмитро Медведєв вирішив поділитися в соцмережах абсурдними прогнозами на наступний рік. Серед передбачень, які пише Медведєв є розпад ЄС, створення Четвертого Рейху, війна в США та захоплення України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини