Головна Новини Світ Росія Теракти та локальні війни: у Зеленського прогнозують розпад Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Теракти та локальні війни: у Зеленського прогнозують розпад Росії

Михайло Подоляк вважає, що Росію очікують неконтрольовані процеси з терактами та локальними війнами, які призведуть до розпаду Російської Федерації.

24 березня 2024, 15:33
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після тактичних поразок у війні в Україні, росіяни зі зброєю в руках повернуться в Росію, де будуть вчиняти теракти та локальні війни. Створена силова система Путіна не зможе з цим впоратись, вважає радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

Теракти та локальні війни: у Зеленського прогнозують розпад Росії

Подоляк прогнозує розпад Росії. Фото з відкритих джерел

В ефірі телемарафону Михайло Подоляк прокоментував ситуацію з терактом у Москві, де в концертному холі розстріляли понад сотню росіян. За словами Подоляка, у випадку вдалих українських дій на фронті, Росія почне активно рухатись до свого розпаду.

"Якщо ми забезпечимо тактичні поразки, то люди зі зброєю в руках, я маю на увазі як громадяни РФ, повернуться на територію Росії й тоді там почнуть неконтрольовані процеси. І немає різниці, чи це будуть теракти, чи це будуть якісь локальні війни на рівні якихось регіонів. Ми з вами будемо бачити розпад, історично детермінований розпад РФ", — заявив Подоляк.

Радник керівника ОП вважає, що теракт у Москві показав нездатність російських силових структур запобігати загрозам такого рівня. Михайло Подоляк наголошує, що Володимир Путін "не адекват", як і його система силовиків, однак вона не здатна розв'язувати реальні безпекові питання всередині країни.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, чому ІДІЛ вчинив теракт в Росії та як до цього причетний Путін. Експерти наголошують, що терористи вже давно обрали Росію для терактів, зокрема через історичний зв'язок та слабкість Москви.

Також "Коментарі" писали, що речниця МЗС РФ Марія Захарова відреагувала на різкі слова Володимира Зеленського про російського диктатора Путіна, який спробував звинуватити Україну у причетності до теракту у Москві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини