Головна Новини Світ Росія У Держдумі закликали готувати армію РФ до боїв у Карпатах
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі закликали готувати армію РФ до боїв у Карпатах

Російські пропагандисти відкрито загрожують штурмом мільйонних міст України та Європи

15 грудня 2023, 17:12
Поділіться публікацією:

Депутат Державної Думи Російської Федерації Андрій Гурульов заявив, що російська окупаційна армія має бути готовою до бойових дій в українських Карпатах. Як повідомляє портал "Коментарі", такий маразм Гурульов озвучив в ефірі одного з пропагандистських телешоу.

У Держдумі закликали готувати армію РФ до боїв у Карпатах

Андрій Гурульов

"Президент че сказав? Те, що чекали, в принципі. Що працюємо до перемоги. Ти сьогодні тут, ти покращуєшся. У тебе попереду форсування великих водних перешкод, штурм мільйонних міст, правда? Ти вже повинен дивитися за горизонт. Бойові дії в горах, в Карпатах, це все ж буде", — заявив на повному серйозі депутат.

Топовий російський телеведучий та пропагандист Володимир Соловйов відповів йому, що не списував би з рахунків і військові дії у Піренеях.

Зазначимо, помітною подією четверга, 14 грудня, стала підсумкова пряма лінія російського диктатора Володимира Путіна, поєднана із прес-конференцією для журналістів. Минулого року, коли РФ відкрито вторглася до України, шоу не проводили. А до цього з 2001 року Путін у рамках прямої лінії 14 разів спілкувався з росіянами на посаді президента і 4 – як прем'єр-міністр (по суті, закулісний президент). Серед заданих питань, як і прогнозувалося, було чимало, пов'язаних із війною, яку роспропаганда продовжує називати "спеціальна військова операція" (СВО). Путін традиційно заявив, що "СВО" триватиме доти, доки не досягне своїх невиразних цілей. Він також марив про "російську Одесу", хвалив прем'єрів Словаччини (Роберт Фіцо) та Угорщини (Віктор Орбан), які ставлять палиці в колеса української євроінтеграції, запевняв, що другої хвилі мобілізації не буде і так далі. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" путінське шоу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Держдумі РФ готують законопроект про видачу окупантам "східноукраїнського гектара".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини