Головна Новини Світ Росія У Держдумі зробили заяву щодо загальної мобілізації: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі зробили заяву щодо загальної мобілізації: подробиці

Картаполов заявив, що мобілізації не буде

20 вересня 2022, 23:04 comments2354
Поділіться публікацією:

Загальної мобілізації в Росії не збираються розпочинати. Таку заяву, на фоні інформації про поправки до Кримінального кодексу Російської федерації, зробив голова оборонного комітету Держдуми РФ Андрій Картаполов.

У Держдумі зробили заяву щодо загальної мобілізації: подробиці

Андрій Картаполов (фото з відкритих джерел)

 Представник російської Думи вкотре наголосив, що мобілізації не буде.

"Загальної мобілізації не буде. Про це не раз говорив і безпосередньо говорить президент  вустами свого прессекретаря Дмитра Пєскова та багато інших політик федерального рівня”, — сказав Картаполов.

За словами Картаполова, сьогоднішні зміни до КК РФ, що внесли поняття "мобілізація", "воєнний стан", "воєнний час". Держдума не прийняла для "спецоперації в Україні", а для їх виконання на тривалий час.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що про відставку Путіна та зміни в Росії. Росія не розвалиться і  не сильно зміниться навіть, якщо Путін покине свій пост та піде з влади. Адже очільник Кремля будував цю систему понад 20 років. Таку заяву зробив голова розвідцентру Сил оборони Естонії Марго Гросберг. Розвідник заявив, що РФ не дозволить собі ще одного Горбачова. Навіть якщо одного разу щось станеться з Путіним. Путін витратив більше 20 років на створення системи, яка не сильно зміниться, якщо він піде. Марго Гросберг вважає, що в РФ може бути все. До влади може прийти навіть теперішній голова Чечні Рамзан Кадиров.

Також "Коментарі" писали про те, що на фоні інформації про мобілізацію росіяни хочуть тікати з країни. Громадяни Росії перелякалися, що Путін оголосить мобілізацію в країні. Пошукові запити у  Google "Як виїхати з Росії?" та "Відстрочка від армії" б'ють рекорди. Відповідну статистику можна побачити Google Trends.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини