Головна Новини Світ Росія У ГУР розповіли, що чекає на Путіна після заколоту Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У ГУР розповіли, що чекає на Путіна після заколоту Пригожина

У ГУР впевнені, що після бунту Пригожина навпроти Путіна кожен поставив відмітку, що це збитий льотчик

26 червня 2023, 12:55
Поділіться публікацією:

Після заколоту в Росії, організованого ватажком ПВК "Вагнера" Євгеном Пригожиним, російський президент Володимир Путін втратив залишки свого іміджу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів представник ГУР Андрій Юсов.

У ГУР розповіли, що чекає на Путіна після заколоту Пригожина

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

В українській розвідці зазначили, що з міжнародними злочинцями мало хто хоче мати діалог – навіть країни, де демократичні цінності – далеко не найголовніше.

Юсов додав, що особливо немає бажання серйозно працювати з диктаторами, якщо ситуація у їхній країні виходить з-під контролю. При цьому формально партнери РФ чи країни, які все ще підтримують із нею певні стосунки, заявляють, що бунт Пригожина – це внутрішня російська справа і нічого не сталося.

"Звичайно, напроти умовного Путіна кожен поставив позначку, що це збитий льотчик. Це людина, образ, який втратив імідж особи, яка, так, кривавий вбивця, злочинець, але він контролює величезну територію, ядерну зброю, фінансово-економічні питання. Всі переконались, що це не так. Всі переконались, що і король голий і будинок картковий", — заявив Юсов.

Розвідник додав, що переворот у Росії, безумовно, матиме подальші катастрофічні наслідки для режиму Путіна і самого диктатора.

Зазначимо, у п'ятницю 23 червня ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин від словесної конфронтації з верхівкою Міноборони РФ в особі міністра Сергія Шойгу та керівника Генштабу Валерія Герасимова перейшов до активних дій. Пригожин звинуватив "міноборонців" у ракетному ударі по тиловій базі "Вагнера", на вулицях російських міст з'явилася військова техніка, "вагнерівці" взяли адмінбудинки (зокрема міноборони) у Ростові, вимагаючи "голів" Шойгу та Герасимова. Що відбувається та чому? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чому заколот Пригожина провалився — чого тепер чекати від Кремля.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини