Головна Новини Світ Росія У Кадирова заговорили про кінець війни в Україні – назвали терміни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кадирова заговорили про кінець війни в Україні – назвали терміни

При цьому "кадировці" залишатимуться на війні в Україні до її кінця

9 червня 2022, 13:27 comments3987
Поділіться публікацією:

Депутат Держдуми від Чечні та двоюрідний брат Рамзана Кадирова Адам Делімханов заявив, що війна в Україні не може тривати більше, ніж до кінця 2022 року. Як повідомляє портал "Коментарі", слова Делімханова цитує російське пропагандистське видання "РІА Новини".

У Кадирова заговорили про кінець війни в Україні – назвали терміни

Рамзан Кадиров. Фото: з відкритих джерел

Адам Делімханов зазначив, що є великі надії, що бойові дії не продовжаться в Україні довше, ніж до кінця 2022 року. Депутат Держдуми висловив своє переконання, що більше війна не триватиме. У Росії вважають, "кінець буде", адже передумови до закінчення війни вже вимальовуються.

Щодо участі "кадировців" у війні Росії проти України, то Делімханов вважає, що ці бойовики продовжать воювати доти, доки не настане кінець у війні. Вони разом з іншими російськими військовими виконуватимуть ті вказівки, які надходять із Кремля.

Читайте на порталі "Коментарі" — у Польщі розповіли, хто, крім Угорщини, намагається максимально уповільнити санкції, які ЄС вводить проти Росії. Є низка держав Євросоюзу, які ніби на щось чекають і намагаються остаточно не розривати зв'язку з Москвою. Йдеться про лідерів ЄС, від вирішення яких залежить підтримка України усієї Європи.                                                                             

Також видання "Коментарі" повідомляло – Угорщина продовжує нагнітати: у МЗС країни також заявили про "психічні проблеми" керівництва України та попросили українців не ображатися на такі оцінки.

"Коментарі" повідомляли — у Зеленського розповіли, чи потрібно збільшувати темпи мобілізації, чи вже настав час шукати новий підхід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини