Головна Новини Світ Росія У Кремлі накинулися на Байден зі звинуваченнями після його обмовок про Путіна та Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі накинулися на Байден зі звинуваченнями після його обмовок про Путіна та Зеленського

У Кремлі відреагували на обмовки Байдена

12 липня 2024, 13:54 comments1143
Поділіться публікацією:

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсково назвав абсолютно неприйнятними слова президента США Джо Байдена про Володимира Путіна. Зокрема, він прокоментував обмовки голови Білого дому, коли він назвав президент Володимира Зеленського Путіним, а потім виправився у "зневажливому тоні".

У Кремлі накинулися на Байден зі звинуваченнями після його обмовок про Путіна та Зеленського

Дмитро Пєсков

"Є сенс сказати, що ми, як і раніше, вважаємо абсолютно неприпустимою, недозволеною поведінку для глави держави. Я маю на увазі висловлювання щодо президента Путіна", — заявив Пєсков.

За його словами, така поведінка "не прикрашаэ главу американської держави".

"Оце вже те, на що ми звертаємо безпосередню увагу, і те, що для нас є абсолютно неприйнятним", — додав Пєсков.

При цьому представник Кремля наголосив, що весь світ звернув увагу на обмовки Байдена. На його думку, такий резонанс ці обмовки набули у контексті тих внутрішньополітичних обговорень, які всім світом спостерігають у США.

"Це не наша справа, це внутрішня справа США", – додав він.

Також Пєсков відмовився коментувати шанси Байдена переобратися після таких обмовок. Він додав, що цим мають займатися самі американці.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден двічі назвав Володимира Зеленського "президентом Путіним". Спочатку лідер США обмовився під час свого виступу щодо Ukraine Compact, а потім вдруге під час прес-конференції після саміту НАТО.

Експерти вважають, що кожна наступна обмовка Байдена впливатиме на його рейтинги. На їхню думку, Байден та його штаб потрапили у пастку, з якої немає виходу. Є ймовірність, що Байден під тиском може відмовитися від участі у виборах.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини