Головна Новини Світ Росія У Кремлі поскаржилися на дипвідносини із Польщею та заявили про русофобію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі поскаржилися на дипвідносини із Польщею та заявили про русофобію

У Кремлі жаліються на русофобію у Польщі

2 травня 2023, 17:17
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявили, що все ще чекають відновлення дипломатичних відносин із Польщею, та скаржаться, що "русофобія заволоділа умами" громадян цієї країни. Відповідну заяву зробив прессекретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков російським пропагандистам.

У Кремлі поскаржилися на дипвідносини із Польщею та заявили про русофобію

Дмитро Пєсков (фото з відкритих джерел)

"Нічого доброго наші двосторонні відносини не чекає, русофобія заволоділа умами у Польщі", — заявив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на кордоні з Калінінградською областю Польща будує захисний паркан. У Польщі розпочали будувати двохсоткілометрове електронне загородження на кордоні з Калінінградською областю. Таку заяву зробив міністр внутрішніх справ та адміністрації Маріуш Каміньський.Вартість облаштування такого паркану оцінили у 81 мільйон євро. Він буде завдовжки 199 кілометрів, й довкола нього встановлять три тисячі камер. Завершити будівництво шлагбаума на польсько-російському кордоні планують до кінця вересня, поточного року.  Роботи розпочали в районі прикордонних постів у Безледах та Семпополі.  

Також "Коментарі" інформували про те, що Польща стягує танки та гаубиці до кордону з Росією22 березня до Польщі прибули танки та гаубиці, які країна ще раніше замовила у Південної Кореї. Про це повідомляє  міністр оборони Польщі Маріуш Блащак. За його словами країна створює силу, яка могла б стримати агресора. Путін має подумати двічі, перш ніж ухвалить помилкове рішення напасти на Польщу. За інформацією PAP, міністр оборони розповів, що танки та гаубиці надійдуть на озброєння для 16-ї механізованої дивізії у Вармінсько-Мазурському воєводстві, що знаходиться на кордоні з Калінінградською областю Росії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини