Головна Новини Світ Росія У Кремлі пояснили, чому Путін не користується соціальними мережами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі пояснили, чому Путін не користується соціальними мережами

Будь-який рух Путіна "ловить весь світ",- заявив Пєсков

13 квітня 2023, 17:55
Поділіться публікацією:

Російський президент не використовує соціальні мережі, в тому числі у нього немає Telegram-каналу, адже кожен "його рух ловить весь світ".  Таку заяву зробив прессекретар Путіна Дмитро Пєсков під час спілкування з учасниками провладної "Майстерні нових медіа".

У Кремлі пояснили, чому Путін не користується соціальними мережами

Володимир Путін (фото з відкритих джерел)

"На відміну від нас з вами він — людина, будь-який рух якої ловить весь світ. І навіть, якщо він стоїть у коридорі, каже пошепки, в це вслухаються всі", — заявив речник очільника Кремля.

При цьому він запитав: "Навіщо йому канал у Telegram?".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що радник Путіна назвав українців ельфами, а росіян гобітами. Помічник президента РФ Володимир Мединський вважає, що на території України конструюють нову фантазійну реальність, де українці ельфи, а московити – гобіти. Радник Путіна Володимир Мединський певний період часу працював міністром освіти РФ. Тому за його словами, російські школярі мають вивчати сучасну історію Росії. Мединський повторює пропагандистські наративи Кремля та стверджує, що так діти зможуть краще зрозуміти війну в Україні. Володимир Мединський стверджує, що в Україні створюють фантазійну реальність, змінюючи історію. Далі радник Путіна наполягав, що Україна є частиною "руского міра". На думку, Мединського світ намагався зробити з Росії колонію, а війна в Україні тільки підтверджує це. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Трамп заявив, що бачив любов Путіна до України. Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що попередив Путіна не чіпати Україну. Трамп помітив його любов до України, адже вважає її частиною Росії.Експрезидент США Дональд Трамп дав перше інтерв’ю з моменту суду, що відбувся на початку квітня. Трамп відповів коротко на звинувачення, які йому були зачитані на слуханнях, а потім перейшов до критики Байдена, зокрема через виведення військ з Афганістану.  
 
 

 

 
 
 
 





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини