Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, чи підтримують росіяни політику Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, чи підтримують росіяни політику Путіна

Дмитрій Пєсков вважає, що, попри війну в Україні та економічну ситуацію в РФ, російське суспільство підтримує режим Путіна.

26 березня 2024, 11:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що результати російського диктатора Володимира Путіна на так званих виборах вважаються "світовим феноменом". Також представник адміністрації президента РФ розповів, чи підтримує російське суспільство політику Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі розповіли, чи підтримують росіяни політику Путіна

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков дав інтерв'ю російським ЗМІ у яких відповів на питання про підтримку Путіна у Росії.

"Практично все суспільство Росії згідне з політикою Путіна, противників дуже мало", — сказав Пєсков.

Представник Кремля також висловився про війну в Україні заявивши, що це неодмінна частина роботи Путіна. 

Нагадаємо, що Володимир Путін переміг на так званих виборах у Росії. За даними Центральної виборчої комісії РФ за російського диктатора проголосували 87,28% росіян, що стало рекордним показником на президентських виборах у Росії за усю історію країни. Таким чином Путін буде президентом Росії до 2030 року.

Попри це, західні країни розкритикували "вибори" у Росії. Вони вказували на їх не демократичність, присутність тиску та поставили під сумнів отримані результати. Окремо, Захід критикував Росію за проведення "виборів" на тимчасово окупованих територіях України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за результатами ЦВК РФ став відомий регіон, який найменше голосував за Путіна на "виборах" у Росії.

Також "Коментарі" писали, що у Кремлі відреагували на критику Володимира Зеленського в бік Володимира Путіна. Президент України назвав російського диктатора "нікчемою", а його оточення "покидьками".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини