Головна Новини Світ Росія У Кремлі розповіли, скільки армія РФ знаходитиметься на кордоні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі розповіли, скільки армія РФ знаходитиметься на кордоні з Україною

Рішення про час дислокації російських військових на кордоні з Україною прийматиме Путін

7 квітня 2021, 17:35 comments1214
Поділіться публікацією:

Військова ситуація на східних рубежах України продовжує хвилювати більшість представників нашого суспільства. Особливим питанням залишається концентрація російських військових підрозділів поруч із кордонами нашої країни. Про ймовірні терміни закінчення такої дислокації російської армії повідомили в Кремлі, передає "Інтерфакс.ру".

У Кремлі розповіли, скільки армія РФ знаходитиметься на кордоні з Україною

Пєсков знову прокоментував перебування армії РФ на кордоні з Україною. Фото: РИА Новости

За словами прессекретаря Путіна Дмитра Пєскова, усі пересування російських військовослужбовців та їхній час перебування на зазначених об'єктах визначає винятково Володимир Путін.

Конкретних термінів закінчення дислокації військ у небезпечній близькості до українського кордону наразі не називають. Як пояснює Пєсков, усе залежить від того, наскільки доцільним президент Російської Федерації вважатиме подальше пересування підконтрольної йому армії.

При цьому Дмитро Пєсков повторно акцентував увагу на тому, що і бійці різних підрозділів, і військова техніка перебувають на території Росії, а не інших країн. Тому будь-які переміщення армії не повинні "нікого хвилювати". На думку Пєскова, РФ не загрожує нікому зі своїх сусідів або міжнародних партнерів, тому цікавитися цією темою просто безглуздо.

На питання про те, чи не буде дислокація російських військових сил поруч з українським кордоном постійною, прессекретар Путіна відповів, що "не володіє подібною інформацією".

При цьому, нагадаємо, що один із депутатів Держдуми днями назвав причину, завдяки якій російські бійці зможуть безперешкодно зайти на територію Донбасу. Детальніше — в нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, як трактує збільшення військової техніки поблизу українського кордону колишній депутат Держдуми. Детально про позицію Іллі Пономарьова можна дізнатися на нашому порталі.

Також на порталі ви знайдете інформацію про те, що постійне порушення режиму тиші на Донбасі турбує наших міжнародних партнерів. Експерти пояснили, як слід трактувати більшість заяв від європейських політиків.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини