Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорон Пригожина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорон Пригожина

Пєсков сказав, що у Путіна щільний графік

25 серпня 2023, 17:20
Поділіться публікацією:

Речник Путіна, Пєсков відповів, чи прийде Путін на похорон Євгена Пригожина. За його словами, в очільника Кремля "насичений робочий графік". Про це повідомляють   РИА Новости, посилаючись на заяву Пєскова під час брифінгу.

У Кремлі відповіли, чи прийде Путін на похорон Пригожина

Путін та Пригожин (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на запитання, чи може Путін відвідати похорон Пригожина, у Кремлі заявили, що не знають, скільки часу знадобиться на усі процедури впізнання. Та додали, що у президента наразі "насичений робочий графік".

Крім того, Пєсков відповів на повідомлення, щодо причетності Путіна. Він усе заперечив та сказав, що "усе це  брехня абсолютна".

Коментуючи причини катастрофи, речник російського президента Пєсков заявив, що фактів поки небагато. Тож їх слід з'ясувати слідству. Також він повідомив, що офіційні  підсумки  розслідування будуть опубліковані пізніше.

Окрім цього, він відповів, що наразі нічого не може сказав про майбутнє "вагнерівців". Але він зазначив, що де-юре такої структури немає.
 Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Кремлі дали остаточну відповідь – чи Путін поїде на саміт G20 до Індії. Президент Росії Володимир Путін не планує поїздки на саміт G20 до Індії, який відбудеться у вересні. Таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков у коментарі російським пропагандистським ЗМІ.     

Начебто головною причиною, чому російський диктатор має намір пропустити саміт Великої двадцятки Пєсков назвав важливість для Путіна залишатися в Росії, адже продовжує "спеціальна військова операція" в Україні і головна увага має бути прикута до неї.     

Раніше ЗМІ писали, що вірогідним місцем першої появи Путіна поза окупованими росіянами територіями (Білорусь, частина України, де міг бути і двійник) після березневого рішення МКС, називалася саме Індія, де 9-10 вересня відбудеться зустріч глав держав у форматі G20.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини