Головна Новини Світ Росія У Кремлі відповіли, чи веде розмови Путін з Трампом щодо закінчення війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відповіли, чи веде розмови Путін з Трампом щодо закінчення війни в Україні

Дмитрій Пєсков повідомив, чи існують переговори Трампа та Путіна щодо війни в Україні та її закінчення за "мирним планом" колишнього президента США.

3 липня 2024, 12:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков заявив, що російський диктатор Володимир Путін не перебуває в діалозі з кандидатом в президенти США Дональдом Трампом щодо його плану закінчення війни в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відповіли, чи веде розмови Путін з Трампом щодо закінчення війни в Україні

Володимир Путін та Дональд Трамп. Фото з відкритих джерел

Під час брифінгу речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на питання про можливі розмови Путіна з колишнім президентом США Дональдом Трампом.

"Путін та Трамп не веде діалогу щодо України", — повідомляють слова Пєскова російські видання.

Також Пєсков прокоментував заяви Трампа щодо закінчення війни в Україні за один день. За словами Пєскова, Кремль не може дати відповідь, адже не знає суті плану Трампа. Крім того, речник Кремля повідомляв, що "мирний план" Трампа щодо закінчення війни в Україні має враховувати лінію фронту.

Нагадаємо, що радники 45-го президента США Дональда Трампа розповіли про план закінчення війни в Україні у випадку перемоги лідера республіканців на виборах у США. За цим планом, США зможуть дати Україні зброю лише у випадку згоди Києва вступити у мирні переговори з Росією. Також план Трампа передбачає, що буде встановлена лінія припинення вогню, яка відповідатиме ситуації на фронті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан розповів, як Володимир Зеленський відреагував на його ініціативу щодо припинення вогню на лінії фронту для початку мирних переговорів з Росією, щоб закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що ЗМІ дізнались деталі "мирного плану" Дональда Трампа.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини