Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на бажання Шольца поговорить із Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на бажання Шольца поговорить із Путіним

У Кремлі стверджують, що не мають офіційної інформації про те, що Шольц хоче поговорити з Путіним

сьогодні, 12:50
Поділіться публікацією:

Як заявив під час брифінгу речник кремлівського диктатора Дмитро Пєсков, Росія не отримувала офіційний запит від Німеччини на проведення розмови між канцлером Олафом Шольцом та президентом РФ Володимиром Путіним.

У Кремлі відреагували на бажання Шольца поговорить із Путіним

Шольц і Путін

"Ні, не просив", — відповів представник Кремля на запитання, чи були прохання про розмову з боку Берліна. При цьому з грудня 2022 року, зазначив Пєсков, непублічних контактів у Путіна із Шольцем також не було.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що канцлер Німеччини Олаф Шольц нібито планує найближчими тижнями провести розмову з російським диктатором Володимиром Путіним . Невідомо, про що Шольц хотів би поговорити з російським диктатором. Щоправда, є інформація про те, що канцлер планує зателефонувати Путіну до саміту "Великої двадцятки", який має відбутися у листопаді у Бразилії. При цьому, за інформацією західних ЗМІ, деякі країни Заходу вважають, що потрібно відновлювати діалог із Путіним. Була інформація, що нібито з ним можуть зустрітися перед самітом "Великої двадцятки".

Також "Коментарі" розповідали , що до андидата на посаду канцлера Німеччини у 2025 році від консервативного блоку ХДС/ХСС Фрідріх Мерц заявив, що Олаф Шольц не прагне допомогти Україні перемогти у війні проти Росії. Навпаки, Мерц стверджує, що чинний канцлер побоюється поразки країни-агресора. Фрідріх Мерц гостро критикував Шольца, намагаючись зменшити його популярність серед виборців. За словами німецького політолога Сергія Сумлінного, дії Шольця лише підтверджують, що він ніколи не прагнув перемоги України у війні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини