Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на ленд-ліз для України - будуть "негативні наслідки"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на ленд-ліз для України - будуть "негативні наслідки"

У Путіна відреагували на схвалення у США програми ленд-лізу для України

7 квітня 2022, 16:36 comments1252
Поділіться публікацією:

У традиційній для Кремля риториці прессекретар президента РФ Путіна Пєсков заговорив про "накачування України зброєю". Як повідомляють "Коментарі", про це пише "Комсомольська правда".

У Кремлі відреагували на ленд-ліз для України - будуть "негативні наслідки"

Пєсков - фото з відкритих джерел

Росія вважає, що законопроект про активізацію програми ленд-лізу матиме виключно негативний ефект. Пєсков зазначив, що ухвалення закону щодо ленд-лізу не посприяє успіху в переговорах між Україною та Росією.

"Накачування України зброєю у різних форматах не сприяє успіху на російсько-українських переговорах. Звичайно, це скоріше матиме негативний ефект", — заявив прессекретар Путіна Пєсков.

Як повідомляли раніше "Коментарі", у Білому домі назвали мету Путіна після виведення військ із північної частини України. У Білому домі вважають, що виведення російських військ із північної частини України – це не акт доброї волі агресора, який свідчить про те, що плани Кремля змінилися. Руйнування та ослаблення України – первісний план Росії, який вона налаштована реалізувати і зараз.

Також "Коментарі" писали, що у Європарламенті розповіли про терміни розгляду заявки України на членство у ЄС. Час розгляду заявки України на членство в Європейському союзі може бути значно меншим, ніж у звичайному випадку, якщо Україна оперативно надасть відповіді на запитання Європейської комісії.

Читайте на порталі "Коментарі": в МЗС України відреагували на заяви угорських чиновників. Речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко висловив позицію України щодо заяв представників влади Угорщини про готовність платити росії за газ у її національній валюті, неприєднання до санкцій проти країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини