Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на нові санкції ЄС проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на нові санкції ЄС проти Росії

Дмитрій Пєсков заявив, що Росія буде обходити нові санкції, які також завдають шкоди країнам Заходу.

25 червня 2024, 14:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков прокоментував рішення Ради Європейського Союзу ввести 14-й пакет санкцій проти Росії. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на нові санкції ЄС проти Росії

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков виступив на брифінгу в Кремлі, де відреагував на нові санкції проти Росії, які передбачають економічні та індивідуальні обмеження у відповідь на російську агресію проти України. Пєсков прямо заявив, що Москва планує обходити санкції Європейського Союзу, як це робила й раніше.

"Ми вже маємо досвід мінімізації наслідків таких обмежень, ми постійно розвиваємо цей наш досвід і робитимемо це далі", — сказав Пєсков.

Крім того, речник Кремля заявив, що Захід сам буде страждати від обмежень, які вводить проти Росії за її повномасштабне вторгнення в Україну.

"Москва переконана, що санкції – це двогостра зброя, яка бумерангом б'є за інтересами країн, які їх запроваджують", — додав Пєсков.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що одним з перших на новий пакет санкцій проти Росії відреагував заступник міністра закордонних справ РФ Олександр Грушко. Російський політик пригрозив, що Кремль вживе заходів у відповідь на такі кроки Європейського Союзу.

Також "Коментарі" писали про реакцію речниці МЗС РФ Марії Захарової на потужні санкції проти Росії, які ввели США. Захарова заявила, що Росія не залишить такі кроки США без відповіді. Крім того, російський посол в США Анатолій Антонов повторив стандартні тези Кремля сказавши, що Москва дасть "адекватну і рішучу відповідь" на діяльність Сполучних Штатів щодо обмежень для Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гарик

25 червня 2024, 13:27

Угу.Письков грозно встопорщил усы...Для раши параши свет в конце тоннеля будет фонариком проктолога!


Новини