Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на можливість відправити війська НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на можливість відправити війська НАТО в Україну

З'явилась реакція Кремля на заяви президента Франції Еммануеля Макрона щодо можливого відправлення військ НАТО на війну в Україну.

27 лютого 2024, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на заяви президента Франції Еммануеля Макрона про можливість введення військ НАТО та ЄС на територію України у майбутньому. За словами Пєскова це призведе до війни між Росією та НАТО.

У Кремлі відреагували на можливість відправити війська НАТО в Україну

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков заявив, що у Кремлі звернули увагу на повідомлення Еммануеля Макрона про обговорення відправити війська НАТО в Україну.

"Обговорення на Заході можливості відправлення військ на Україну – важливий та новий елемент", — сказав Пєсков.

За словами речника Кремля, така ситуація призведе до прямої війни між Росією та воєнним Альянсом з десятків країн, які є партнерами України.

"Прямий військовий конфлікт між НАТО і РФ буде неминучим у разі відправлення західних військ на Україну", — додав Дмитрій Пєсков.

Нагадаємо, що президент Франції Еммануель Макрон після зустрічі з лідерами країн у Парижі заявив, що наразі між членами НАТО та Європейського Союзу немає консенсусу щодо відправлення військових на війну в Україну. Проте Макрон додав, що не виключає такої можливості у майбутньому.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що подібну заяву зробив прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. За словами словацького лідера обговорення щодо відправлення військ НАТО в Україну обговорювались, однак він не може сказати, яка була б місія цих військових в Україні. Крім того, Фіцо додав, що Словаччина не відправить в Україну жодного свого військового. Також президент Чехії Петр Павел заявив, що його країна не відправлятиме свої війська в Україну.

Також "Коментарі" писали, що Макрон визнав, що НАТО може надіслати війська в Україну, але вказав на один нюанс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 лютого 2024, 13:40

Дивно. Вони ж самі кілька років поспіль стверджували що в них конфлікт не з Україною, а з Заходом. Вже забулись чи перевзулись? Навчились у нашого Фюрера з корумпованою пОПою? Дурний приклад заохочує до повторення, бо багато грошей приносить?


Новини