Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на погрози Байдена через неприпустимість ядерного удару по Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на погрози Байдена через неприпустимість ядерного удару по Україні

Прес-секретар Путіна порадив журналістам читати російську доктрину, перш ніж говорити про можливість ядерного удару по Україні

17 вересня 2022, 11:47 comments4162
Поділіться публікацією:

Прес-секретар президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що для того, щоб відповісти на питання щодо можливості застосування Росією ядерної зброї в Україні, потрібно відкрити військову доктрину РФ, там все написано і є всі відповіді. Як повідомляє портал "Коментарі", так рупор Кремля відреагував на прохання журналістів російського пропагандистського інформагентства "РІА Новини" прокоментувати ймовірність застосування Росією надпотужної зброї у війні проти України.

У Кремлі відреагували на погрози Байдена через неприпустимість ядерного удару по Україні

Дмитро Пєсков. Фото з відкритих джерел

Російські ЗМІ відразу ж процитували, що в російській доктрині прописано, що застосування ядерної зброї РФ можливе: у разі агресії проти Росії або її союзників із застосуванням зброї масового знищення або коли під загрозу поставлено існування самої держави.

Варто зазначити, що в інтерв'ю CBS Evening News президент США Джо Байден попередив Путіна про неприпустимість застосування в Україні ядерної зброї. Глава Білого дому заявив, що, якщо Росія піде на таке божевілля, то Путін та його оточення виявляться у найбільшій ізоляції, ніж будь-хто у світі.                                                                                                                                                                                                                                     

Читайте також на порталі "Коментарі" — підсумки саміту ШОС, що насторожують : чому Китай не хвилює ядерний тероризм Росії в Україні.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай не зацікавлений у припиненні війни в Україні – про що домовилися Сі Цзіньпін та Путін. Експерти детально розібралися у ситуації спеціально для нашого порталу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/178160
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини