Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на скандальну статтю Медведєва про Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на скандальну статтю Медведєва про Україну

У президента Росії Володимира Путіна підтримують тези, викладені в статті заступника голови Радбезу Росії Дмитра Медведєва про нібито безглуздість контактів з керівництвом України

11 жовтня 2021, 14:17
Поділіться публікацією:

Позиція заступника голови Радбезу Росії Дмитра Медведєва щодо безглуздості контактів з українською стороною повністю сходиться з офіційною позицією Кремля. Як інформує видання "Коментарі", таку думку озвучив прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков, пише ТАСС.

У Кремлі відреагували на скандальну статтю Медведєва про Україну

Дмитро Пєсков. Фото: liga.net

Спікер російського президента зазначив, Дмитро Медведєв все назвав своїми іменами, схарактеризувавши реальну картину, яка склалася сьогодні у двосторонніх відносинах Росії та України. Москві все складніше вести діалог з Києвом через неготовність українських колег виконувати раніше взяті на себе зобов'язання.

Дмитро Пєсков додав, офіційна Москва вже неодноразово озвучувала позицію про безперспективність зустрічі президентом Росії та України до тих пір, поки не вдасться напрацювати компромісного порядку денного. Нині діалогу не виходить. Тому все викладене у статті Дмитром Медведєвим є правдою. Цю позицію в Кремлі вже озвучували, а Дмитро Медведєв лише підтвердив її.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв вважає безглуздими контакти з українською владою. Якщо говорити про Україну, то ми не Києвом, а з Вашингтоном.

Також видання "Коментарі" повідомляло про гнівну відповідь нардепа Олексія Гончаренка Дмитру Медведєву, який знову згадав про Україну. Нардеп нагадав, що Медведєв втратив важливий пост у Росії і його "запхали" на другорядні ролі в Радбез РФ і ось тепер дали команду розповісти про втрату суб'єктності України, хоча якраз сам Медведєв і втратив свою суб'єктність.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини