Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на слова Трампа: чи буде Третя світова війна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на слова Трампа: чи буде Третя світова війна

В Кремлі заявили, що "вилазки" ЗСУ в Курскій області до межі нагнітають ситуацію

28 серпня 2024, 13:53 comments1203
Поділіться публікацією:

Прес-секретар кремлівського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що багато західних країн "по вуха залізли в конфлікт в Україні". Саме так він відреагував на слова Дональда Трампа, який припустив, що операція Збройних Сил України в Курській області може призвести до початку Третьої світової війни.

У Кремлі відреагували на слова Трампа: чи буде Третя світова війна

Дмитро Пєсков

При цьому, як заявив Пєсков, є підстави для стурбованості, і до подібних "алармістських" заяв можна ставитися з розумінням.

"Такі вилазки, як у Курській області, є актами, які до межі ескалують напруженість", — сказав Пєсков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , Трамп заявляв, що атака України на російський регіон демонструє, що нова світова війна ближче, ніж будь-коли. За його словами, атака українських військових на російський регіон демонструє, що нова світова війна ближче, ніж будь-коли. Варто зазначити, що Трамп далеко не вперше говорить про Третю світову війну. Раніше політик заявляв, що Третя світова може розпочатись, якщо він не переможе на президентських виборах у листопаді.

Також "Коментарі" розповідали , що до ремлівський диктатор Володимир Путін не займається захистом територій у Курській області, а сконцентрував свої зусилля на Донбасі з однієї причини. Справа в тому, що Путін вважає, що нібито Дональд Трам, коли стане президентом США, допоможе Росії вирішити питання захоплених російських територій. Вважає, що "Трамп прийде – порядок наведе" та прожене українців з офіційних російських кордонів, а на Донбасі, навпаки, залишить Росії все, що забажає. Надії на Трампа сприяли тому, що Кремль пішов ва-банк і витрачає ресурси так, щоб їх вистачило якраз до зими .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини