Головна Новини Світ Росія У Кремлі відреагували на візит генсека НАТО в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі відреагували на візит генсека НАТО в Україну

Росія відреагувала на приїзд до України генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга. У Кремлі заявили, що недопущення вступу України до НАТО, як і раніше, залишається однією з цілей спецоперації.

20 квітня 2023, 15:05 comments2310
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг здійснив перший візит в Україну після повномасштабного вторгнення. На таку діяльність відреагували у Кремлі. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі відреагували на візит генсека НАТО в Україну

Речник Кремля Дмітрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

20 квітня генсек НАТО Єнс Столтенберг при був до Києва. Керівник Альянсу вперше здійснив візит до України після повномасштабного вторгнення Росії. Речник Кремля відреагував Дмітрій Пєсков на присутність в Україні керівника НАТО.

"Приєднання України до альянсу становитиме серйозну і значну загрозу для нашої країни, для безпеки нашої країни", — повідомляють слова Пєскова російські ЗМІ.

Прессекретар Кремля під час свого щоденного брифінгу відповів, чи є у Росії оцінки перспектив вступу України до військового союзу.

"У Кремлі немає оцінок перспектив вступу України до НАТО у зв'язку з візитом Столтенберга до Києва", — говорить Пєсков та додає що "недопущення вступу України до НАТО, як і раніше, залишається однією з цілей спецоперації".

Столтенберг у Києві віддав шану українським солдатам, які загинули під час війни, оглянув пошкоджену російську військову техніку та зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Німеччині зробили критичну заяву щодо сучасних винищувачів для України.

Також "Коментарі" писали про попередження США для НАТО. На думку заступниці держсекретаря Венді Шерман президент Росії Володимир Путін може застосувати ядерну зброю в Україні. А американський дослідник тероризму Брайан Дженкінс говорить, що Путін використовує ядерні погрози одразу для двох цілей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини