Головна Новини Світ Росія У Кремлі вже істерять через касетні боєприпаси у ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі вже істерять через касетні боєприпаси у ЗСУ

Істеричний екс-президент РФ Дмитро Медведєв видав нову порцію абсурдних тверджень після новин про військову допомогу Україні

8 липня 2023, 15:45
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв видав нову порцію неадекватних заяв після того, як Пентагон підтвердив рішення про постачання касетних боєприпасів українській армії. Своїми теоріями колишній президент Росії поділився у соцмережах.

У Кремлі вже істерять через касетні боєприпаси у ЗСУ

Дмитро Медведєв. Фото: із відкритих джерел

Так, Медведєв, образивши голову Білого дому Джо Байдена "сонним маразматиком", видав свою версію того, чому США все ж таки погодилися поставити Україні нового виду озброєння.

"Одержимий нездоровими фантазіями дід, що вмирає, просто вирішив гарно піти, спровокувавши ядерний Армагеддон і прихопивши з собою на той світ половину людства", — заявив Медведєв.

Цікаво, що крім своїх прогнозів неминучого ядерного Армагеддону екс-президент РФ вирішив поділитися своїми висновками про Джо Байдена. Російський політик заявив, що Байден "ганебно втік" з Афганістану і "щоб приховати ганьбу, розорив економіку Європи". Також, на думку Медведєва, саме Байден "розв'язав украй небезпечний затяжний конфлікт із Росією" тим, що підтримав Київ зброєю у відбитті російської агресії. Також, написав Медведєв, Байден "вабить неонацистів у Києві натовською перспективою", що може розв'язати Третю світову війну.

Варто зазначити, що Дмитро Медведєв 3 липня вже погрожував ядерним апокаліпсисом. Тоді він також назвав низку причин, які, як вважає колишній президент РФ, дозволять Путіну застосувати ядерну зброю.

Читайте також на порталі "Коментарі" — заколот ватажка ПВК "Вагнера" Євгена Пригожина та реагування на нього російської влади залишається однією з топ-тем другого тижня. За даними британської розвідки, російське керівництво, схоже, влаштувало розбір серед вищого офіцерського складу, деякі високопоставлені генерали (той самий Суровікін) можуть бути заарештовані. А 5 липня російські ЗМІ опублікували кадри з обшуків у особняку та офісі Пригожина у Петербурзі. На думку заступника міністра оборони України Ганни Маляр, пригожинський бунт та подальші події призвели до того, що багато росіян почали переглядати своє ставлення до найвищого керівництва країни-агресора у гірший бік. Про що говорять дії Кремля останнього часу у ракурсі реакції на заколот? Чому затих Пригожин – чи варто його списувати з рахунків? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини