Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили про фактично виконане завдання у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили про фактично виконане завдання у війні з Україною

Речник Кремля Дмитрій Пєсков повідомив, що Росія "фактично демілітаризувала Україну".

18 червня 2023, 09:00 comments4196
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Своє повномасштабне вторгнення Володимир Путін пояснював необхідністю "демілітаризації та денацифікації" України. Тепер у Кремля заявили про фактичне виконання одного з цих завдань. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі заявили про фактично виконане завдання у війні з Україною

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Речник Кремля Дмитрій Пєсков розповів, що одне з головних завдань Росії у війні в Україні майже виконане.

"Завдання демілітаризації України фактично виконане, Київ використовує дедалі менше своєї зброї", — сказав Дмитрій Пєсков.

Представник адміністрації Путіна вважає, що союзники України створюють загрозу для Росії.

"Країни НАТО під керівництвом США дедалі більше "влазять" в український конфлікт, це зобов'язує РФ рішуче забезпечувати свою безпеку", — говорить речник Кремля.

Попри заяви Кремля, у Росії не дали чіткого терміну того, що на їх думку означає "демілітаризація та денацифікація" України. Окрім того, міжнародна спільнота засуджує агресивні дії Росії в Україні та вважає "демілітаризацію та денацифікацію" не справжніми причинами війни. Національний інститут стратегічних досліджень вказує, що під цими термінами Путін та його прибічники мають на увазі геноцид українського народу, що підтверджують факти злочинних дій РФ у Бучі, Бородянці, Маріуполі, Ізюмі та інших містах України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Кремля Дмитрій Пєсков відповів на рішення Австралії розірвати договір про оренду посольства Росії.

Також "Коментарі" писали, що російські пропагандисти Ольга Скабєєва та Євген Попов не очікували такої відповіді від гостя своєї програми на державному телебачені РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Николай

19 червня 2023, 08:55

Слава Украине !!! Миша Горбачев розвалив СРСР , а теперь ((( путин ))) Уничтожил Россию и главное,что история его будет Помнить до Второго Пришествия !!!??? Цель достигнута ???


Новини