Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили про рідкісний випадок щодо абсолютної згоди з Байденом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили про рідкісний випадок щодо абсолютної згоди з Байденом

У Росії говорять, що повністю погоджуються зі словами президента США Джо Байдена.

23 жовтня 2023, 13:03
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков відреагував на слова президента США Джо Байдена про створення нового світового порядку та заявив, що Росія "абсолютно згодна" з цією ідеєю. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі заявили про рідкісний випадок щодо абсолютної згоди з Байденом

Речник Кремля Дмитрій Пєсков. Фото з відкритих джерел

Представник адміністрації президента РФ Дмитрій Пєсков відповів на слова Байдена про кінець старого світового порядку та формування нового.

"Той рідкісний випадок, коли ми абсолютно з ним погоджуємося. Світу потрібен новий порядок, який заснований буде на інших принципах: без спроб інших країн нав'язувати свою волю, рішення і так далі", — заявив речник Кремля Дмитрій Пєсков та додав, що "США зробити це не зможуть".

Нагадаємо, що президент США у передвиборчій промові заявив про необхідність формування нового світового порядку. За словами Байдена світ перебував у післявоєнній ері, яка була досить стабільним місцем, однак тепер настав час змін. Президент США навів приклад Японії та Південної Кореї, які після Другої світової війни мали конфліктні відносини, однак тепер об'єднались і спільно допомагають Україні проти Росії.

Джо Байден стверджує, що наразі є унікальна можливість об'єднатись усім світом. Байден у промові вказав, що "рішення, які ми приймемо в наступні чотири-п’ять років, визначатимуть, як виглядатимуть наступні чотири-п’ять десятиліть".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сполучені Штати розкритикували Китай через приїзд Путіна, адже таким чином президент РФ отримав майданчик для російської пропаганди про війну в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Міноборони США пояснили, чому перед Україною та Ізраїлем стоять різні умови щодо використання зброї у війни проти агресорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/219117
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини