Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, що саме стане причиною руйнування України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, що саме стане причиною руйнування України

Дмитро Пєсков впевнений, що ненависть до росіян стане згубною для української держави

1 липня 2021, 15:16
Поділіться публікацією:

Російські чиновники продовжують нав'язувати політику "єдинонародства" і хороших взаємин між РФ і Україною. За словами спікера Кремля Дмитра Пєскова, Україна розвалиться, якщо молодь продовжать виховувати в ненависті до росіян, повідомляє пропагандистський ресурс ТАСС.

У Кремлі заявили, що саме стане причиною руйнування України

Пєсков заявив про ненависть українців до росіян. Фото: ТАСС

Пєсков впевнений, що нинішнє покоління українців, що підростає, вчать зневажливому ставленню до населення Росії. При цьому, на думку політика, на території України проживає величезна кількість російських громадян.

"На Україні занадто багато росіян, щоб їх ненавидіти", — сказав Дмитро Пєсков.

При цьому чиновник додав, що якщо від такого хейт-підходу не позбутися вчасно, то ненависть, зрештою, зруйнує Україну зсередини.

Зазначимо, що подібною заявою прессекретар Володимира Путіна відзначився під час спілкування із журналістами одного з центральних російських телеканалів.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що російський політикум вчергове намагається "гнути лінію" свого панування для чужих країн, особливо — для України. На це вказує виступ президента Російської Федерації Володимира Путіна під час щорічної традиційної прямої лінії з росіянами. Політик знову апелював до єдності українців і росіян як народу.

На думку політика, українці раніше були з росіянами одним народом, але потім сталося роз'єднання. Поміж іншого, російський президент зазначив, що нинішня Росія раніше була "великоросами", а дві сусідні країни — Україна і Білорусь — "малоросами" і "білоросами" відповідно.

Також на порталі ви можете дізнатися, що, за словами українських експертів, може бути приховано за подібними виступами Путіна і чого в майбутньому варто чекати Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 липня 2021, 15:19

В Україні всі ЗМІ 24/7 по кілька разів розповідають афроукраїнцям: «що там на Росії». Корумпована українська владна верхівка коментує висловлювання російських паханів. Цікаво, яка мета, для чого, який результат бажають отримати та який отримали по факту? Якраз в тоталітарних, корумпованих, диктаторських країнах, які «патріотично» обкрадаються владою та старими олігархами з продажними «патріотами»-козаками та ортодоксальними сектантами-мракобісами і ведуть дискусії одна з одною – хто з них гірший, в кого справжній томос, а хто «патріот». В розумово-розвинених країнах всі зайняті розвитком та прогресом, і часу на такі суперечки не витрачають.


Новини