Головна Новини Світ Росія У Кремлі зробили заяву про стан Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі зробили заяву про стан Путіна

14 вересня російський президент пішов на самоізоляцію

17 вересня 2021, 14:10 comments1543
Поділіться публікацією:

За словами спікера Кремля Дмитро Пєскова, президент Росії Володимир Путін, який на днях пішов на самоізоляцію, почувається добре. Про це пише УНІАН з посиланням на ТАСС.

У Кремлі зробили заяву про стан Путіна

Володимир Путін - фото з відкритих джерел

"Добре. Як завжди", — сказав представник російського лідера, відповідаючи на питання про стан здоров'я Володимира Путіна.

Незадовго до цього Пєсков повідомляв, що коронавірусне захворювання діагностували у людей, які забезпечують роботу, безпеку та побут глави Кремля.

Нагадаємо, що 14 вересня стало відомо про те, що Володимир Путін змушений був піти на самоізоляцію у зв'язку з тим, що COVID-19 інфікувалися люди з його оточення. Сам же президент РФ повідомляв про те, що близько спілкувався з людиною, яка захворіла на коронавірус. Крім того, російський лідер провів з нею цілий день.

Раніше в матеріалі видання "Коментарі" повідомлялося, що Москва може припинити військові дії на сході України, якщо в Кремлі прийде розуміння, що перемоги їм не бачити. При цьому російський президент Володимир Путін досі вірить, що перемога Росії забезпечена і саме Москва контролює ситуацію. Таку думку в ефірі каналу висловив колишній американський посол Джон Гербст.

Джон Гербст вважає, що Володимир Путін не здатний зрозуміти, що Росія не може вийти переможцем у тій війні, яку сама ж розв'язала в Україні. Ось тільки у російському політикумі є люди, які прекрасно усвідомлюють це. Як тільки прийде новий президент, зміниться влада в Росії та знайдуться люди, які спробують вийти на рішення, щоб забрати війська з території України. Буде знайдений спосіб переговорів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини