Головна Новини Світ Росія У Кремлі звернулись до Дурова щодо роботи Telegram
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі звернулись до Дурова щодо роботи Telegram

У Кремлі вважають, що терористи ІДІЛ були завербовані через Telegram. Пєсков вважає, що Павло Дурова має більше уваги приділяти роботі месенджера.

28 березня 2024, 11:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Кремля Дмитрій Пєсков закликав власника месенджера Telegram Павла Дурова звертати більше уваги до використання платформи для діяльності терористів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

У Кремлі звернулись до Дурова щодо роботи Telegram

Пєсков звернувся до Дурова щодо Telegram. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Пєсков у коментарях для російських ЗМІ заявив, що Telegram використовують у терористичних цілях, тому очікує від Дурова певних дій.

"Ми очікували б від Павла Дурова більшої уваги. Тому що цей унікальний і феноменальний з технологічного погляду ресурс, який виріс на очах у нашого покоління, все більше стає інструментом у руках терористів — використовується з терористичною метою", — сказав речник Кремля.

Дмитрій Пєсков додав, що наразі Росія не збирається блокувати роботу популярного месенджера на своїх територій.

Зазначимо, що російські ЗМІ вказували, що нібито осіб, які вчинили теракт у Москві вербували до ІДІЛ через Telegram-канали терористичної організації. Наразі, цей канал, який нібито працював на Таджикистан заблокований.

Нагадаємо, що в наслідок стрілянини ТЦ "Крокус Хол Сіті" було вбито 140 громадян Росії. Відповідальність за теракт на себе взяла терористична організація ІДІЛ, однак Путін та його поплічники намагаються звинуватити в інциденті Україну.

Раніше портал "Коментарі" писали, що у США відреагували на цинічні заяви Володимира Путіна та Марії Захарової щодо нібито причетності України до теракту у Москві. Речник Держдепу США заявив, що такими діями Путін хоче виправдати війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про депутата Держдуми РФ, який під час ефіру пропагандистського шоу на державному телебаченні Росії заявив про підтримку дій ІДІЛу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

раса - рід

28 березня 2024, 17:51

авжеж н ебудуть... спроб достатньо зробили, але... майте на увазі що доступ до переписки всі зацікавлені мають.


Новини