Головна Новини Світ США У США відреагували на цинічні заяви Путіна та Захарової щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

У США відреагували на цинічні заяви Путіна та Захарової щодо України

Володимир Путін, Марія Захарова та інші російські чиновники звинувачують Україну у теракті у Москві. Однак США відкидає це та вказує, що російський диктатор використовує трагедію для виправдання війни в Україні.

28 березня 2024, 08:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речник Держдепу США Метью Міллер відреагував на заяви російського диктатора Володимира Путіна та його поплічників, які звинувачують Україну у теракті у Москві. За словами Міллера, такі заяви російських посадовців цинічні та безвідповідальні.

У США відреагували на цинічні заяви Путіна та Захарової щодо України

Речник Держдепу США Метью Міллер. Фото з відкритих джерел

В рамках пресконференції Метью Міллер відповів на питання журналістів. Зокрема кореспонденти запитали речника Держдепу щодо заяв Марії Захарової, яка продовжила наративи Путіна та звинуватила Захід у причетності до терактів у "Крокус Сіті Холл".

"Отже, я бачив ці коментарі, а також коментарі президента Путіна, а також коментарі інших, які стверджують, що за цією терористичною атакою стоїть ціла низка країн. І я думаю, що очевидно, що ці заяви є категорично неправдивими", — відповів Метью Міллер.

За словами Міллера, навіть росіяни розуміють, що Україна не причетна до теракту у Москві. Крім того, речник Держдепу наголосив, що США попереджали про можливу діяльність терористів, однак у Кремлі не відреагували на ці повідомлення.

"Ці коментарі багатьох кремлівських чиновників безвідповідальні, вони цинічні, і це лише ще один приклад того, як президент Путін та решта його команди використовують національну трагедію, щоб спробувати виправдати незаконну війну проти України", — пояснив Міллер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Росії відреагували на заяви США щодо непричетності України до теракту у Москві

Також "Коментарі" писали про те, як Путін причетний до теракту у Москві та чому саме Росію вибрали терористи з ІДІЛу для стрілянини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини