Головна Новини Світ Росія У Москві 17-річний підліток влаштував стрілянину біля школи (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві 17-річний підліток влаштував стрілянину біля школи (ВІДЕО)

Стрілянина спровокувала паніку

13 жовтня 2021, 22:20
Поділіться публікацією:

В столиці Російської Федерації незнайомець  почав стріляти біля одного навчальних закладів, зараз освітянську установу вже охороняють. Про це інформує Telegram-канал Baza.

 У Москві 17-річний підліток влаштував стрілянину біля школи (ВІДЕО)

Юнак стріляв біля російської школи (фото з відкритих джерел)

 Це сталось біля навчального закладу №1260, який знаходиться на південно-заході Москви. Стрілянина спровокувала паніку.  Встановлено, що винуватець інциденту чимало часу перебував  біля школи з автоматичною зброєю, лише потім три чи чотири рази стріляв у верх  і зник.

Але в навчальних приміщеннях  всіма підручними засобами забарикадували двері. Всіх школярів найближчих навчальних закладів, які могли чути стрілянину, відпустили, навчання скасовували.

Зловмисника з автоматичною зброєю затримали. Йому 17 років, звуть Олександром Соболєвим.  Перевірили і вилучили його зброю, яка була страйкбольною.  Зараз в його квартирі перебувають працівники ФСБ.

Що спонукало 17-річного москвича до цього вчинку не повідомляють. Постраждалих, на щастя, не має.

 Кримінальні справи за участю підлітків в Росії 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії, в школі зарізали учня 9 класуПоранена дитина пішла з  життя в лікарні, хоч лікарі, робили все можливе, аби її врятувати. Про це інформує ТАСС, посилаючись на інформацію очільниці  пресслужби МВС Дагестанської республіки Гаяни Гарієвої.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що в Росії психічно хвора дівчина виготовила бомби, але ніхто цього не помітив. В місті Омську  неповнолітня учениця, яка мала психічне захворювання, задумала підірвати освітній заклад, де навчалась. Разом з однолітком вони змайстрували вибухівку, але невдало випробували її і вирішили відкласти цей  свій задум.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини