Головна Новини Світ Росія У Москві горить будівля Міністерства внутрішніх справ (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві горить будівля Міністерства внутрішніх справ (ВІДЕО)

У Росії спалахнула будівля Міністерства внутрішніх справ

7 березня 2023, 18:38 comments1344
Поділіться публікацією:

7 березня у російській столиці загорілося приміщення Міністерства внутрішніх справ Росії. Про це повідомляють російські пропагандисти. 

 У Москві горить будівля Міністерства внутрішніх справ (ВІДЕО)

Пожежа у приміщенні МВС у Москві (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що пожежа сталася після обіду у головному відділенні російського МВС у Москві на вулиці Петровка, 38. Росіяни заявляють, що загоряння сталося на третьому поверсі.

Нібито загорілися будівельні матеріали. На місце пожежі виїхали пожежники. 

За повідомленням російських пабліків, що на місце інциденту приїхали 9 автомобілів МНС та швидка допомога.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії горів газопровід. 20 грудня у європейській частині Російської Федерації вибухнув газопровід. Причина пожежі наразі з'ясовується, проте величезний стовп вогню зафіксували місцеві мешканці та виклали відео в мережу. Вибух, а за ним і пожежа сталися біля села Калініно Вурнарського району, Чувашії. Звуки вибуху були потужні та привернули увагу місцевих мешканців, які зафіксували наслідки вибуху та великий стовп вогню. Російські офіційні особи не повідомляли про причини вибуху на газопроводі. За попередніми даними постраждалих та загиблих немає, матеріальні збитки підраховуються. Пошкоджений газопровід в Чувашії є частиною енергетичної мережі за допомогою якою російський газ надходив до Європи через газопровід Уренгой-Помари-Ужгород. 

Також "Коментарі" писали про те, що просто на заводі вибухнув у Росії військово-транспортний літак. На авіабудівному заводі "Авиастар" в Ульяновську сталася розгерметизація фюзеляжу військово-транспортного літака Ил-76МД-90А під час випробувань. Як інформують росЗМІ, внаслідок інциденту шестеро працівників підприємства постраждали, один із них помер від отриманих травм.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини