Головна Новини Світ Росія У Москві сподіваються, що Вашингтон вплине на Зеленського
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві сподіваються, що Вашингтон вплине на Зеленського

У Кремлі хочуть, щоб Зеленський почав виконувати Мінські угоди

31 серпня 2021, 22:10
Поділіться публікацією:

У Москві підтвердили, що уважно стежать за візитом президента України Володимира Зеленського в Вашингтон. Як інформує видання "Коментарі", про це пише ТАСС, цитуючи слова прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова.

У Москві сподіваються, що Вашингтон вплине на Зеленського

Дмитро Пєсков Фото: liga.net

Спікер російського президента зазначив, що в Кремлі навіть не розглядають можливість, як вплинути на україно-американські відносини, але вірять, що Білий Дім знайде слова, як вплинути на Київ в питанні реалізації Мінських угод.

Пєсков вважає, що адміністрації США під силу знайти потрібні слова для українського президента, щоб він погодився почати виконувати Мінські угоди. Нагадав прес-секретар Путіна і про взяті на себе зобов'язання Зеленським під час паризького саміту. Пєсков зазначив, що, виконавши всі умови мирного врегулювання конфлікту на Донбасі в Україну швидше прийде світ.

У Кремлі впевнені, що візит президента Володимира Зеленського в США абсолютно ніяк не позначиться на російсько-американських відносинах і на відносинах Києва і Москви.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Дмитро Пєсков заявив, що Москва дуже засмучена заявою Туреччини по Криму і вважає, що з турецькими дипломатами належить добре попрацювати, щоб вони не робили ті заяви, які несприятливо позначаться на російсько-турецьких відносинах.

Читайте на "Коментарях" — Дмитро Пєсков зазначив, що Росія не може ручатися за дотримання режиму тиші на Донбасі , адже ніяк не причетна до конфлікту і Путін не може в нього втручатися. Москва відзначила, що не впливає на дотримання режиму припинення вогню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини