Головна Новини Світ Росія У Москві загорілась телевежа: подробиці (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві загорілась телевежа: подробиці (ВІДЕО)

Російські пожежники не помітили займання

9 жовтня 2022, 22:43 comments4304
Поділіться публікацією:

9 жовтня, в неділю, у Москві загорілася телевізійна вежа. Про це пишуть російські ЗМІ.

У Москві загорілась телевежа: подробиці (ВІДЕО)

У Москві загорілась телевежа (фото з відкритих джерел)

 На опублікованих кадрах, що розлетілися мережею, видно як телевежа горить, з неї летять іскри. Але російські пожежники, які прибули на виклик, повідомили, що не знайшли ознак горіння.

 Російські екстрені служби повідомили, що в результаті займання на телевізійній вежі ніхто не постраждав. 

Наразі московська влада не повідомляє, що стало причиною пожежі.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в росії спалахнула чергова пожежа. В росії сталася масштабна пожежа на одному з газових трубопроводів. Про це написав в Фейсбук політичний експерт Валерій Клочок. Мова йде про трубопровід, який знаходиться на території одного з найбільших в росії та в світі Уренгойського газового родовища, що розташоване в Ямало-Ненецькому автономному окрузі. Пожежа палає на ділянці "Газпром видобуток Уренгой". Вогонь розгорівся між газовими промислами 7-8, там розірвалася труба, по якій качали природний газ, її діаметр 1,4 метра. В російських ЗМІ вказано, що пожежа на родовищі локалізована. В компанії "Газпром видобуток Уренгой" повідомляють, що загрози поширення вогню немає, а підприємство з видобутку газу працює в штатному режимі.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії загорівся корабель, що будується. Так, за даними російських новинних медіа, в Санкт-Петербурзі сталася пожежа на траулері "Механік Маслак", що будується.   До ліквідації пожежі залучено 14 одиниць техніки та 58 осіб особового складу від МНС РФ. Площа загоряння уточнюється. Відомо, що постраждалих внаслідок займання немає. У мережі з'являються відео з місця подій. На кадрах можна побачити, як над судном здіймаються величезні клуби диму. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини