Головна Новини Світ Росія У МЗС РФ відреагували на заяви про "п'яну шм*ру" Захарову
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС РФ відреагували на заяви про "п'яну шм*ру" Захарову

Міністерство вирішило публічно спростувати скандальні заяви пропагандиста Євгена Сатановського

23 жовтня 2023, 16:40
Поділіться публікацією:

МЗС Росії офіційно відреагувало на скандальні заяви пропагандиста Євгена Сатановського, який назвав спікера МЗС Марію Захарову "шм*рою, що сильно п'є".

У МЗС РФ відреагували на заяви про "п'яну шм*ру" Захарову

Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Як йдеться у заяві МЗС, 17 жовтня Сатановський на каналі ізраїльського журналіста "поширив свідомо неправдиву інформацію та образливі висловлювання" щодо офіційного представника, директора Департаменту інформації та друку МЗС Росії Марії Захарової.

"Це спричинило звільнення Євгена Сатановського з каналу "Соловйов LIVE", де він вів авторську передачу", — зазначили у МЗС РФ.

Цікаво, що цю публікацію відомство Сергія Лаврова подало як спростування фейку про те, що Захарова не є алкоголічкою. Фактично головне зовнішньополітичне відомство РФ нічого іншого не придумало, як "відбілювати" свого представника на повному серйозі, намагаючись довести, що Марія Захарова не є п'яницею.

Читайте також на порталі "Коментарі" — про що говорять зухвалі випади російських пропагандистів – чи є загроза для путінського режиму.

Також видання "Коментарі" повідомляло — про те, що російський диктатор Володимир Путін тепер робить ставку у війні на виснаження України, а також на те, що ключові країни-партнери Києва втомляться від війни та перестануть надавати українцям необхідну допомогу, говорять уже не лише в нашій країні, а й за кордоном. Причому британський політолог Марк Галеотті взагалі заявляє, що Путін хоче "вічної" війни з Україною, сподіваючись таким чином продовжити контролювати росіян, посилювати репресії. І навряд чи випадково на цьому тлі з'являються повідомлення, що вже в листопаді Путін, який править в РФ понад 20 років, оголосить про рішення балотуватися на новий президентський термін (під вибори у березні 2024 року). Що можна зараз сказати про становище Путіна? Чи ризикне він балотуватися знову? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини