Головна Новини Світ Росія У МЗС Росії розповіли, коли поставлять крапку у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

У МЗС Росії розповіли, коли поставлять крапку у війні з Україною

Москва знову закликає Київ сісти за стіл переговорів, але бойові дії припиняти не бажає

15 червня 2022, 17:05 comments1977
Поділіться публікацією:

У Кремлі заявляють, що готові знову сісти за стіл переговорів з представниками України, але зазначили, що про закінчення так званої "військової спецоперації" Росії в Україні поки що не йдеться. Москва заявила, що поставить крапку в так званій "спецоперації", коли сама вважає це за необхідне. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника міністра закордонних справ РФ Сергія Рябкова.

У МЗС Росії розповіли, коли поставлять крапку у війні з Україною

МЗС РФ. Фото: з відкритих джерел

Російський заступник міністра зазначив, що Росія сама вирішить, коли і де поставити крапку в так званій "спецоперації". При цьому Рябков зазначив, що думку стратегів та аналітиків з Вашингтона та інших столиць у Росії не враховуватимуть.

При цьому російський дипломат продовжив риторику свого шефа Лаврова, звинувативши владу України на чолі з президентом Володимиром Зеленським у небажанні відновлювати переговори з Росією.

Зазначимо, в одній з недавніх своїх заяв Володимир Зеленський заявив, що з Росією є сенс розмовляти лише в разі, якщо ці розмови будуть предметними, а не марною тратою часу. Президент України вимагає від Кремля припинити війну в Україну, зупинити бойові дії і тоді сісти за стіл переговорів.                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні розповіли, чи залишилася у Путіна мета захопити всю Україну.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чому знову активно почали поширюватися чутки про швидку смерть Путіна: чи може його смерть зупинити війну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини