Головна Новини Світ Росія У Північній Осетії групу українців накрила лавина
commentss НОВИНИ Всі новини

У Північній Осетії групу українців накрила лавина

В горах Північної Осетії трьох українців накрила лавина

31 серпня 2021, 13:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Північній Осетії при сходженні лавини постраждали громадяни України. Про це повідомляє видання Кореспондент.

У Північній Осетії групу українців накрила лавина

Лавина. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався сьогодні 31 серпня, в Північній Осетії на горі Казбек. Повідомляється, що групу альпіністів накрила зійшла з гір сніжна лавина. В результаті події постраждали кілька людей. У число постраждалих входять троє громадян України.

Відзначається, що очевидець події врятував одну жінку. Чоловік витягнув її з-під снігового завалу. За попередньою інформацією, вона отримала перелом ноги.

У пресслужбі МНС Північної Осетії повідомили, що вони скасували заявку на відправку вертольота постраждалим, через те, що схід лавини стався з боку Грузії.

Для евакуації українців буде залучено вертоліт Грузії. Встановлюються всі обставини інциденту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в горах Туреччини знайшли зниклого безвісти український альпініст. Чоловік відправився в похід по схилах гори Сюпхан в районі невеликого містечка Адільджеваз, проте незабаром перестав виходити на зв'язок. Під час прогулянки альпініст зійшов зі стежки і заблукав. У пошуках вірного шляху чоловік пошкодив ногу. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Угорщині загинула громадянка України. Вона брала участь у веломарафоні. Повідомляється, що 34-річна українка в нічний час доби їхала на велосипеді по автодорозі поблизу озера Балатон. Її збив водій легкового автомобіля, який їхав по зустрічній смузі. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини