Головна Новини Світ Росія У Путіна почали боятися Захід: що заявив Лавров про ядерну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна почали боятися Захід: що заявив Лавров про ядерну зброю

Сергій Лавров звинуватив Захід у залякуванні ядерною зброєю

18 січня 2024, 14:14 comments1541
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров вважає, що західні країни загрожують застосуванням ядерної зброї, а не президент РФ Володимир Путін. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Сергій Лавров зробив під час прес-конференції.

У Путіна почали боятися Захід: що заявив Лавров про ядерну зброю

Сергій Лавров. Фото: з відкритих джерел

"Усі тільки й кажуть, що Путін погрожує ядерною бомбою, хоча жодного разу такого не було сказано (Ред. – Путіним), на відміну від європейців та американців. Ті самі німці говорили: "Путін повинен знати, що у нас теж є ядерна зброя". Багаторазово. Колишній прем'єр (Ред. — Великобританії) говорив: "натисну, не вагаючись, на кнопочку", — зазначив глава МЗС Росії.

Тим часом саме Москва не тільки сипле погрозами, а й конкретними кроками показує, що може зважитися на застосування ядерної зброї. Підтвердженням цього є те, що самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко наприкінці минулого місяця заявив, що Росія завершила розгортання тактичної ядерної зброї у країні. Американські чиновники не надають повної інформації про свої розвідувальні дані щодо цієї передачі, і цілком можливо, що Лукашенко блефує. Водночас у липні минулого року розвідувальне управління Міністерства оборони США заявило, що немає жодних підстав сумніватися в заявах Володимира Путіна про відправку ядерної зброї до Білорусі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія провалила випробування ядерних ракет "Ярс" та "Булава": у ГУР озвучили подробиці.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи може РФ влаштувати ядерну катастрофу: які ризики після нових рішень Путіна.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини