Головна Новини Світ Росія У Путіна пригрозили США "унікальною зброєю, здатною знищити Америку"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна пригрозили США "унікальною зброєю, здатною знищити Америку"

У Росії знову загрожують знищити США, цього разу порцію загроз озвучив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

27 березня 2023, 15:45 comments1518
Поділіться публікацією:

Росія має унікальну зброю, після застосування якої нічого не залишиться навіть від Америки. Як передає видання "Коментарі", таку заяву зробив секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев, слова якого цитують російські пропагандистські ЗМІ "РІА Новини" та ТАРС.

У Путіна пригрозили США "унікальною зброєю, здатною знищити Америку"

Микола Патрушев. Фото: з відкритих джерел

"Росія має унікальну зброю, якою вона здатна знищити будь-якого противника, у тому числі США, у разі загрози своєму існуванню", – заявив Патрушев.

Заяви деяких політиків США про те, що Росія не зуміє відповісти на ядерний удар, Патрушев назвав "недалекоглядною і небезпечною дурістю".

На думку Патрушева, Росія після того, як припинив існувати СРСР, нібито "провела роботу над помилками" і зараз "може забезпечити як внутрішню стабільність, так і безпеку від загроз ззовні".

Микола Патрушев вважає, що зараз США займаються тим, щоб Росія втратила важливу роль серед тих держав, які мають ядерний арсенал і як тільки з Росією буде питання вирішено, Вашингтон відразу візьметься за КНР.                                                        

Також путінський поплічник повторив пропагандистські тези про те, що план Заходу не спрацював, санкції, які були введені проти Росії, не зуміли підірвати її економіці, не стали толком для народних протестів.

Читайте також на порталі "Коментарі" – навіщо Путіну ядерну зброю у Білорусі – як має відреагувати Захід.

Також видання "Коментарі" повідомляло – коли російські еліти можуть усунути Путіна – чи може на це вплинути ордер на арешт МКС. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому порталу детально розібралися у ситуації.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини