Головна Новини Світ Росія У Путіна вже знають, хто насправді стоїть за замахом на Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

У Путіна вже знають, хто насправді стоїть за замахом на Трампа

Росія звинувачує у замаху на Трампа його політичних опонентів

15 липня 2024, 13:40
Поділіться публікацією:

У Кремлі вважають, що спробу вбивства колишнього президента США Дональда Трампа організували його політичні противники. Атмосфера навколо нього спровокувала те, що стикається Америка сьогодні. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Politico, цитуючи слова спікера Кремля Дмитра Пєскова.

У Путіна вже знають, хто насправді стоїть за замахом на Трампа

Дмитро Пєсков. Фото: з відкритих джерел

"Після численних спроб усунути кандидата Трампа з політичної арени за допомогою, спочатку правових інструментів, судів, прокуратури, спроб політичної дискредитації та компрометації кандидата всім стороннім спостерігачам стало очевидно, що його життя під загрозою", — заявив Пєсков.

Крім того, головний рупор Кремля додав, що Москва "не вважає, що замах на життя Трампа був організований нинішньою владою, але атмосфера довкола кандидата в президенти спровокувала те, з чим стикається сьогодні Америка".

Водночас, видання зазначило, що представник Кремля повторює тези деяких республіканців, які намагалися перекласти провину за стрілянину на демократів, звинувачуючи їх у "розпалюванні ворожнечі".

"Росія завжди засуджувала і зараз засуджує будь-які прояви насильства під час політичної боротьби", – сказав Дмитро Пєсков.

Прес-секретар також зазначив, що російський правитель Володимир Путін не дзвонив до Трампу і не збирається цього робити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після замаху на кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа в Кремлі також замислилися про посилення заходів щодо забезпечення безпеки російського диктатора Володимира Путіна. Під час спілкування з представниками ЗМІ речник президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що безпека Путіна забезпечується на належному рівні, але заходи посилені "зі зрозумілих причин".

Також видання "Коментарі" повідомляло – стали відомі подробиці про стрілку, яка вчинила замах на Дональда Трампа.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини