Головна Новини Світ Росія У Радфеді оцінили можливу «заміну» Зеленського на Авакова: як вона вплине на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

У Радфеді оцінили можливу «заміну» Зеленського на Авакова: як вона вплине на переговори

У Росії не вірять, що Аваков у ролі президента вирішить негайно організувати переговори

13 серпня 2024, 13:59 comments4814
Поділіться публікацією:

У Росії продовжують розгойдувати тему "заміни" президента Володимира Зеленського на колишнього міністра внутрішніх справ Арсена Авакова. Як заявив сенатор Сергій Цеков, така зміна президентів не допоможе прискорити підготовку до переговорів між Києвом та Москвою.

У Радфеді оцінили можливу «заміну» Зеленського на Авакова: як вона вплине на переговори

Арсен Аваков

"Є хороша російська приказка, якою можна охарактеризувати можливу заміну: "хрін редьки не солодший". Аваков — русоненависник, як і Зеленський", — заявив член Радфеда.

Цеков додав, що українська влада навряд чи захоче припинення конфлікту, оскільки "добре на ньому заробляє".

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що дезінформацію про заміну Володимира Зеленського на Арсена Авакова вкинула в інформаційний простір Служба зовнішньої розвідки Росії. У СЗР заявили, що нового українського лідера хочуть бачити нібито більш керованим та менш корумпованим. Більше того, у Штатах вже навіть є кандидатура, яка підходить на роль "наступника" Зеленського. У СЗР заявили, що у цьому контексті розглядається колишній глава МВС України Арсен Аваков. Зазначається, що новий лідер України може бути більш готовим до переговорів із Росією.

Наголошується, що у Москві готові до переговорів із Києвом, проте Україна може зникнути як суб'єкт переговорів.

При цьому відомо, що в Росії з весни наполегливо порушують тему нібито "нелегітимності" президента Володимира Зеленського. Про це навіть заявляв кремлівський диктатор Володимир Путін та навіть заявляв, що після травня легітимною владою в Україні варто вважати Верховну Раду. Втім, все це марення не сприймають ні в Україні, ні на Заході, оскільки згідно з Конституцією проводити вибори в умовах воєнного стану не можна. Крім того, за таких умов неможливо забезпечити безпеку людей, які б приходили на виборчі дільниці. Про те, що президент Зеленський є легітимним до того дня, доки не будуть проведені нові вибори, заявили також у Конституційному суді.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини