Головна Новини Світ Росія У РФ робитимуть все, щоб розв’язувати питання з війною до виборів, — політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ робитимуть все, щоб розв’язувати питання з війною до виборів, — політолог

Ситуація на фронті не є оптимістичною для Путіна як кандидата на майбутніх президентських виборах

1 квітня 2023, 15:25
Поділіться публікацією:

У Росії у 2024 році пройдуть вибори президента, і в Кремлі робитимуть все для того, щоб підійти до цих виборів і якимось чином спробувати розв'язати питання з війною проти України. Про це в Телеефірі заявив політолог Ігор Рейтерович, пишуть "Коментарі".

У РФ робитимуть все, щоб розв’язувати питання з війною до виборів, — політолог

Путін шукає варіанти щодо пояснень невдач війни і готується до виборів

Він наголосив, що через санкції РФ доводиться урізати соціальні виплати та підтримку населення, а це погано впливає на настрій електорату. Тому Кремль шукатиме нові способи вплинути на думку росіян.

“Або заморозивши війну, або вигадати якусь “відмазку” для свого електорату. Піти зараз на скорочення соціальних виплат — це, по суті, самогубство. Тому що лояльність певних верств населення до влади і конкретно Путіна тримається якраз на цих мінімальних соціальних виплатах”, — сказав Рейтерович.

Політолог не виключає гонінь на бізнесменів і спробу перевести якимсь чином фокус уваги на зовсім інші проблеми, спробувати знову зробити Захід винним.

“Путін може перейти до риторики обложеної фортеці. Що “всі проти нас, і ми так погано живемо, тому що весь світ проти нас ополчився, але ми не повинні йти в нього на поводі і повинні битися до кінця”, ну або шукатимуть якісь варіанти”, — зазначив політолог.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що російський імперіалізм застряг у головах росіян: жоден росіянин не може назвати жодного досягнення за 33 роки їхньої країни, але вони приписують собі історію інших країн, які були на цій території.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що Путін ухвалив нову концепцію зовнішньої політики РФ.

Читайте також на сайті "Коментарі" – за яких умов Путін буде змушений припинити війну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини