Головна Новини Світ Росія Російський імперіалізм застряг у головах росіян, - політолог
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський імперіалізм застряг у головах росіян, - політолог

Жоден росіянин не може назвати жодного досягнення за 33 роки їхньої країни, але вони приписують собі історію інших країн, які були на цій території

30 березня 2023, 17:29
Поділіться публікацією:

Переважна більшість громадян РФ не знають історії своєї країни, але свято вірять, що захоплені раніше території це споконвічно російські землі. Про це в Телеефірі заявив політтехнолог та письменник Михайло Шейтельман. Путін досі вважає, що він керує СРСР, а росіяни обрали його, щоби зібрати всі ці території в одну державу.

Російський імперіалізм застряг у головах росіян, - політолог

Путін думає, що він імператор і це відчуття у росіян також є

“На жаль, переважна більшість росіян взагалі не знають і не пам’ятають, в якій країні вони живуть, і де ця країна знаходиться. А також президент Володимир Путін також не знає, якою країною він керує. І це проявляється щодня у кожному слові. Путін вирішив, що він керує усією радянською територією, яка називалася СРСР. Він вважає, що його обрали мешканці Радянського Союзу, обрали його президентом”, — каже Шейтельман.

Політтехнолог переконаний, що Путін не міг би виграти вибори ні в Україні, ні в Казахстані, ні навіть у Білорусі.

“Він ніхто для цих людей, він дуже не підходить для всіх країн. Він забуває, що коли розвалювався Радянський Союз, утворилася не одна країна, а 15. І населення 14 країн, що залишилися, більше, ніж населення Російської Федерації. Він президент досить невеликої країни — Російської Федерації, а на карті виглядає як велика така пляма. Але це маленька економіка, це ніяка наука, там повна відсутність культури”, — каже експерт.

Шейтельман підкреслив, що Путін думає, що він імператор і це відчуття у росіян також є.

“Я не знаю, хто з них кого заразив чи то росіяни Путіна, чи то Путіна росіян. Вони кажуть “ми велика країна”. Але коли вони такою стали, якщо за 33 роки існування немає жодних здобутків. Жоден росіянин не може назвати жодного досягнення за 33 роки їхньої країни. Але вони приписують собі історію інших країн, які були на цій території, але не мають до них жодного відношення. Ось це називається віртуальний імперіалізм”, — сказав гість ефіру.

Як писали "Коментарі",  посол Росії у Швеції погрожує країнам, які збираються стати членами НАТО військовими діями.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що МЗС Росії відреагувало на рішення про вступ Фінляндії до НАТО.

Також "Коментарі" інформували про те, що Путіна запросили в одну з країн НАТО. Чи діє там ордер на арешт.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Ігор

30 березня 2023, 17:18

Ті, хто взагалі за 33 роки не має досягнень по створенні власної країни. Тільки розкрадали Україну і підробили її, як країну - дають оцінку (не)досягненням інших.


Новини