Головна Новини Світ Росія У РФ розповіли про долю "Північного потоку-2" після зміни влади у Німеччині
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ розповіли про долю "Північного потоку-2" після зміни влади у Німеччині

За словами Дмитра Пєскова, робота триває своєю чергою

1 жовтня 2021, 15:08
Поділіться публікацією:

Перша за 16 років зміна канцлера Німеччини може вплинути на дату запуску скандального газопроводу "Північний потік-2" (ПП-2), зокрема він може бути затриманий. Про це повідомив спікер Кремля Дмитро Пєсков, передає ТСН з посиланням на ТАСС.

У РФ розповіли про долю "Північного потоку-2" після зміни влади у Німеччині

Північний поток-2 - фото з відкритих джерел

Представник президента РФ зазначає, що у ФРН продовжують роботу всі відомства, які будуть сертифікувати російський газопровід:

"Ніякої паузи в роботі там не передбачається, робота триває своєю чергою. Ми вже говорили раніше, що можливі сценарії оперативні, можливі менш оперативні", — сказав прессекретар Володимира Путіна.

Зазначимо, що німецький національний регулятор отримав від компанії Nord Stream 2 AG, яка займатиметься експлуатацією газопроводу "Північний потік-2", документи на її сертифікацію. Видання "Коментарі" звернулося до експертів, щоб дізнатися про можливий подальший розвиток подій, а також про те, чи може наша держава поліпшити своє становище.

Зокрема, експерти вважають, що завершення будівництва "Північного потоку-2" і запуск процесу сертифікації не стали неочікуваністю для світу, і України зокрема. Питання лише тому, як буде цей процес відбуватися. Своєю чергою Російська Федерація і Німеччина зацікавлені, щоб сертифікація відбулася якомога швидше.

Раніше в матеріалі інтернет-видання "Коментарі" говорилося, що Польща спробує зупинити запуск російського газопроводу "Північний потік-2". Поляки вважають, що введення газопроводу в експлуатацію до отримання остаточного рішення про сертифікацію, буде порушенням законодавства Німеччини та ЄС.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини