Головна Новини Світ Росія У РФ внаслідок вибуху на території військової частини загинули чотири особи: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ внаслідок вибуху на території військової частини загинули чотири особи: подробиці

Російські ЗМІ, пишуть про вибух боєприпасу

22 червня 2022, 15:09 comments1197
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Росії пролунав вибух на території військової частини. Про це повідомляють російські ЗМІ.

У РФ внаслідок вибуху на території військової частини загинули чотири особи: подробиці

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними російських новинних медіа, інцидент стався у селищі Барсово, що у Володимирівській області Росії. Повідомляється, що на складі боєприпасів стався вибух.

Внаслідок вибуху загинуло четверо людей: троє військовослужбовців та один працівник складу.

ЗМІ, посилаючись на прес-службу Західного військового округу Росії, повідомляють, що на складі "мимоволі здетонував" боєприпас.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що у Херсоні партизани показали полонених окупантів та попередили рашистів про "сюрпризи". Партизанський рух на тимчасово окупованій Херсонщині набирає обертів. Патріоти показали як захопили в полон російських військових, а також попередили російських загарбників. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також, що українці допоможуть звільнитися народам Кавказу, — нардеп. Нардеп розповів, чим займатиметься нове міжфракційне об'єднання "За вільний Кавказ". Читайте про це на нашому сайті.

Сайт "Коментарі" поінформував про те, що напруга між Литвою та Росією: чи загрожує агресія країнам Балтії. Росія загрожує країнам Балтії через Калінінградську блокаду. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" повідомляли, що привіт, зброя: чому НАТО потрібно озброїти Україну до зубів. Західні партнери не дають Україні протиракетних комплексів, що особисто визнав президент Володимир Зеленський. Докладно про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини