Головна Новини Світ Росія У Росгвардії заявили, що готуються захищати Курську АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росгвардії заявили, що готуються захищати Курську АЕС

У Росгвардії заявили, що вжили комплекс заходів для того, щоб захистити Курську АЕС

7 серпня 2024, 21:07
Поділіться публікацією:

Підрозділи Росгвардії вживають додаткових заходів для захисту Курської атомної електростанції, заявили у відомстві.

У Росгвардії заявили, що готуються захищати Курську АЕС

Курська АЕС

"У рамках забезпечення безпеки особливо важливого об'єкта, що охороняється, — Курської АЕС — підрозділи Росгвардії вжили додаткових заходів для захисту станції", — повідомили в Росгвардії.

Крім того, там особливо наголосили, що Росгвардія у взаємодії з міністерством оборони Росії та прикордонною службою ФСБ "наростили сили та засоби для ефективного вирішення завдань щодо боротьби з диверсійно-розвідувальними групами ЗСУ у Курській та Білгородській областях".

Також виділено додаткові сили у розпорядження оперативного штабу під керівництвом губернатора Курської області.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що серед співробітників Курської АЕС паніка. Вони стверджують, що серед охоронців Росгвардії, які відповідають за безпеку Курської АЕС, залишилися лише жінки. Крім того, стало відомо, що працівники Курської АЕС не мають жодних інструкцій на випадок наземної атаки. Нещодавно місто Курчатів, де розташована станція, зазнало атаки безпілотників. Один із працівників станції розповів, що у червні з приводу ракетних небезпек ставили питання , куди їм ховатися у разі атак, але не отримали чіткої відповіді.

Також портал "Коментарі" розповідав, що однією з можливих цілей військової операції в Курській області може бути захоплення АЕС. Говорять, що в цьому випадку її нібито можуть обміняти на контроль над Запорізькою АЕС.

Втім, як заявив заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов, українські війська нібито не мають коштів для захоплення Курської атомної електростанції. Хоча відомо, що ЗСУ все ж таки процвітають у Курській області, зокрема, зуміли захопити кілька населених пунктів і просуваються далі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини