Головна Новини Світ Росія У Росії зробили заяву на тлі інформації про те, що ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зробили заяву на тлі інформації про те, що ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС

У Росії вважають, що ЗСУ не має сил для того, щоб захопити Курську АЕС

7 серпня 2024, 13:51 comments2542
Поділіться публікацією:

Заступник начальника Головного військово-політичного управління Збройних сил РФ, командир спецназу "Ахмат" генерал-майор Апти Алаудінов заявив, що українські війська не мають жодних засобів для захоплення Курської атомної електростанції. Зокрема, про це він заявив в ефірі телеканалу "Соловйов Live".

У Росії зробили заяву на тлі інформації про те, що ЗСУ хочуть захопити Курську АЕС

Курська АЕС

Більше того, він стверджує, що фронт уже нібито посипався.

"Україна розуміє, що вона вже не може його навіть зупинити. От і виходить, вони намагаються взяти щось хоч би, щоб показати своїм господарям, що вони ще щось можуть. Ну і щоб навести максимальний галас і спробувати якимось чином хоч щось сторгувати. Зрозуміло, на атомну електростанцію у них такого ресурсу немає, хоч би як вони хотіли", — сказав командир спецназу "Ахмат".

За його словами, військові, які пішли у контрнаступ у Курській області, нібито розуміють, що у них немає жодних шансів зробити щось серйозне.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що під час настання ЗСУ хвалений "Ахмат" поспішно почав тікати , хоча мав би захищати мешканців Курської області.

Також відомо, що дійсно однією з цілей військової операції в Курській області називають захоплення АЕС . Говорять, що в цьому випадку її нібито можуть обміняти на контроль над Запорізькою АЕС.

До речі, мешканці Курської області масово отримували повідомлення про те, що українські військові готуються окупувати Курську АЕС. Місцевих громадян у зв'язку із цим закликали евакуюватися. При цьому місцева влада повідомила, що протягом доби область залишила кілька тисяч цивільних. Про ситуацію в регіоні посеред ночі навіть доповіли диктатору Путіну.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини