Головна Новини Світ Росія У Росії 16-річний підліток викрав колишню дівчину і прикував її наручниками
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 16-річний підліток викрав колишню дівчину і прикував її наручниками

Підлітки познайомилися в школі

28 квітня 2021, 00:10
Поділіться публікацією:

У російському Новосибірську 16-річний підліток викрав колишню дівчину і прикував її наручниками до батареї. Про це повідомляє "КП".

У Росії 16-річний підліток викрав колишню дівчину і прикував її наручниками

Підліток викрав дівчину (фото з відкритих джерел)

Підлітки познайомилися в школі. Вони вчилися в паралельних класах.

"Дочка йому допомагала з навчанням і все частіше стала пропадати у нього вдома. У цей час його мама завагітніла, лежала на збереженні. Вдома нікого, крім них, не було, ось відносини і закрутилися", — говорить мама дівчинки.

Незабаром школяр почав бити дівчину. Вона вирішила розірвати стосунки. Підліток з пістолетом підстеріг колишню подругу у музичного коледжу, де вона вчилася. Погрозами він змусив її прийти на знімну квартиру. Там прикував наручниками до батареї та бив.

Дівчині вдалося повідомити матері про викрадення телефоном. На місце була викликана поліція, яка звільнила її. Правоохоронці намагаються розібратися в цій історії і не виключають версію, що історія про пістолети і викрадення — це відмовка для мами.

Нагадаємо, жахливий інцидент трапився в Танджавурі, адміністративному центрі однойменного округу в індійському штаті Тамілна. Мавпи вкрали двох новонароджених дівчаток прямо з дому. Коли дітей знайшли, одна дитина була вже мертва. За інформацією джерела, зграя мавп, розібравши черепицю на даху, проникла в будинок, де на той момент перебувала 26-річна дівчина, її 5-річна дочка і новонароджені дівчатка-близнята. У ті хвилини, коли в будинок пробралися тварини, мати близнят поклала їх і вийшла в туалет. Повернувшись, вона виявила, що дітей в кімнаті немає.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Берліні поліція розганяла дітей за допомогою авіації, а також про те, що в США музикант змайстрував гітару зі скелета свого померлого дядька та опублікував фото та відео в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: КП
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини