Головна Новини Світ Росія У Росії 9-річну дівчинку застрелив п'яний сусід: перед смертю дитина записала ВІДЕО
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії 9-річну дівчинку застрелив п'яний сусід: перед смертю дитина записала ВІДЕО

Буквально за 20 хвилин до смерті дівчинка записувала відео у TikTok

18 лютого 2021, 14:34
Поділіться публікацією:








У Росії 9-річну дівчинку застрелив п'яний сусід: перед смертю дитина записала ВІДЕО

П'яний сусід застрелив дитину через шум - фото: з відкритих джерел

У Забайкальському краї Росії, місті Чита, сталося вбивство 9-річної дівчинки прямо в її квартирі. Дитину застрелив п'яний сусід, якому нібито заважав шум. Про це повідомляється в одному з місцевих видань.

Перед смертю жертва жорстокого вбивці записувала відео в TikTok, де розповіла, що до неї у квартиру намагається потрапити буйний сусід, буквально виламуючи двері. На той момент з дорослих вдома нікого не було, оскільки батько вийшов в магазин, залишивши дітей вдома самих.

Тим часом сусід став стукати з усієї сили у двері, намагаючись їх вибити. Розлючений чоловік бив по дверях руками та ногами, матюкаючись при цьому. На відео дитина розповідає, що це тривало вже протягом декількох хвилин. Причиною тому був нібито шум, що доносився з її квартири, оскільки там на той момент робили ремонт.

Дівчинка говорила, що їй дуже страшно і вона не знає, що їй робити. Також на записі чітко чутні стуки у двері. Це було останнє відео, зняте дитиною. Через 20 хвилин вона померла від вогнепального поранення.

В YouTube також було опубліковано ролик під назвою "Вбивство моєї доньки через 20 хвилин після цього відео". Ймовірно, його опублікував батько вбитої дівчинки. В описі під відео він написав, що його дочка чекала приходу подруги. Тому коли гучні стуки закінчилися, хтось тихо постукав у двері. Дитина підійшла до дверей і в цей момент пролунав постріл.

"Пролунав постріл через двері. Вона отримала смертельні поранення і через кілька хвилин померла у мене на руках", — написав автор каналу, на якому був опублікований ролик.

Відомо, що підозрюваного у вбивстві малолітньої дівчинки затримали правоохоронці. На цей момент подробиці події встановлюються.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі" повідомляв про те, що в Індії мавпи викрали двох новонароджених дітей. Одного малюка знайшли мертвим. Також сайт інформував про те, що в США невідомий розстріляв пацієнтів клініки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини